Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /var/www/www.varmingit.dk/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Varming IT Kompakt - Fractal Design Terra Gaming PC - Varming IT

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Varming IT Kompakt – Fractal Design Terra Gaming PC

kr.9.495,00

Kategorier: ,

Beskrivelse

Fractal Design Terra Gaming PC er et sandt mini-kraftcenter. Den leverer enestående gaming performance, som vil forbløffe enhver gamer. PC’en er udstyret med en AMD Ryzen 5 5600X processor, 16 GB DDR4 RAM, et Inno3D Nvidia Geforce RTX 2060 grafikkort og en lynhurtig 1TB M.2 SSD. Dette sikrer uovertruffen ydeevne, selv når det gælder de mest krævende spil.

PC’en er bygget i det imponerende Terra-kabinet fra Fractal Design, der med sit elegante design og unikke farvemuligheder i jade-grøn, sort og sølv, skaber et æstetisk udtryk, der er lige så imponerende som PC’ens ydeevne. Med mulighed for at se hardwaren igennem det flotte glaspanel, er denne PC ikke kun en kraftfuld gaming maskine, men også et visuelt mesterværk.

Fractal Design Terra Gaming PC er det perfekte match til den unge gamer, der er klar til at tage skridtet op fra en entrylevel PC, og som ikke vil gå på kompromis med hverken æstetik eller ydeevne.

Størrelsen på kabinettet giver få muligheder for opgraderinger, men det er muligt at opgradere det meste, dog med visse forbehold. Skriv eller ring gerne, så tager vi en snak om dine muligheder!

Varming IT