Hvad er Ubiquiti?

Ubiquiti er et amerikansk netværksselskab, stiftet i 2005 af Robert Pera.
Ubiquiti leverer trådløs datakommunikation for virksomheder og slutbrugere, der kræver det lille ekstra af deres WiFi-netværk.
Med en løsning fra Ubiquiti får du en løsning, som nemt kan sættes op og administreres og lynhurtigt udvides når behovet er til det.

Kombineret med kameraovervågningsløsningen får du bare ét netværk i huset.

Vælger du en løsning fra Ubiquiti gennemgår vi sammen dine behov og finder den løsning der passer lige netop hertil.

Fordele ved Ubiquiti

Så har du behov for ultra-stabilt WiFi eller bedre dækning overalt på kontoret, også ud i hjørnerne, så lad os sammen kigge på hvilken løsning der er bedst for dig.
I det moderne kontormiljø er der efterhånden ikke internet stik nok til alle brugere. Derfor er den bedste WiFi på kontoret ved at være mere et “need to have” end et “nice to have”.
Og får du gæster på kontoret, så oprettes nemt et gæstenetværk til dem, så de kan gå online mens de er hos dig, uden at komme i nærheden af dine data på dit eget netværk.

Fælles for alle Ubiquiti produkterne er at de er designet til at falde i et med omgivelserne. Derfor kan du diskret have dit access point på en væg eller i loftet, uden at det skriger langt væk.
Samtidig er alle enheder i stand til at trække strøm fra ethernet kablet, så du ikke skal bekymre dig om at have et stik lige i nærheden af access pointet – det kommer med netforbindelsen i et og samme kabel.

Du kan have lige så mange access points du har brug for i dit net, de taler sammen og trådløse klienter som din PC eller din mobil, kobles automatisk op til det access point der er nærmest og som har bedst plads til endnu en klient – helt uden du mærker noget til det.