Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /var/www/www.varmingit.dk/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Kvalitets Gaming-PC'er Skræddersyet til Dine Behov | Varming IT - Varming IT

Min passion for gaming og gaming-PC’er driver mig til at skabe enestående gaming-maskiner. Når du vælger en gaming-PC fra mig, får du en PC bygget med omhyggelighed, nøje udvalgte komponenter og dedikeret fokus på kvalitet.

Hver gaming-PC, jeg bygger, bliver sammensat med samme præcision og omhu, som hvis det var min egen. Jeg fokuserer på kvalitet frem for kvantitet, hvilket betyder, at hver komponent er nøje udvalgt for at sikre den bedste ydelse.

Jeg forstår, at mine priser måske ikke kan matche dem fra større butikker, men jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hver gaming-PC jeg samler til dig, er en, jeg står 100% inde for.
Og hvis du mere er til kvalitets-bærbare Gaming maskiner så finder jeg også dem!
Jeg har dem både nye fra min leverandør, og remanufactured, så du sparer penge på en renoveret laptop. Det er primært Lenovo Legion maskiner i bedste kvalitet som er renoveret hos min aut. Lenovo leverandør, og med garanti selvfølgelig! Lageret af disse varierer ofte, så kontakt mig og hør hvad der aktuelt er muligt!

Bygget til dig

Jeg har udvalgte gaming-PC’er i min webshop, men hver maskine kan tilpasses dine specifikke behov. Om du ønsker et RGB-monster eller en mere diskret PC, kan jeg opfylde begge ønsker.

For at få det bedste resultat, er det vigtigt, at vi taler sammen om dine behov, ønsker og de spil, du spiller. Kontakt mig gerne via knappen herunder for en dialog om din nye gaming-PC!


Info om samling og test

Din gaming-PC vil blive samlet efter din bestilling. Det betyder, at du har mulighed for at ændre de enkelte komponenter indtil alle detaljer er på plads. Efter samlingen bliver din PC testet i 24 timer for at sikre, at den er klar til dig og kan præstere under tryk.

Tjek galleriet nedenfor for at se nogle af de gaming-PC’er, jeg har bygget til tilfredse kunder. Skal din PC være den næste i galleriet? Kontakt mig!

FAQ

Se svarere på de mest stillede spørgsmål om PC’er fra Varming IT – og finder du ikke svaret på dit spørgsmål her, så fang mig på telefon/sms, Facebook chatten eller via kontaktformularen.

Hvad er processen for at få en PC fra Varming IT?

Hvis du ikke finder drømme-PC’en blandt de maskiner jeg har i shoppen, så tager vi en dialog om hvad du drømmer om, hvad du skal bruge den til og hvilket budget du har til det hele. Ud fra det finder jeg mit bedste bud på en maskine, som du så får præsenteret inden bestilling. Intet er låst fast helt frem til du siger Ja Tak til mit forslag.

Hvor lang tid tager det at få en PC bygget ved Varming IT?

Jeg har adgang til flere af landets største leverandører af hardware, så langt det meste er lagervarer med dag-til-dag levering.
Når alle dele er hjemme til maskinen, så samles den og testes ved brug af div. burn-in tools, så jeg sikrer mig at maskinen præsterer som den skal, også under max belastning.
Maskinen bliver testet i 24 timer efter samling.
Levering er derfor normalt inden for 3-4 dage.

Hvilken garanti har jeg på en PC fra Varming IT?

Alle maskiner kommer med 2 års garanti. Det giver jeg fordi jeg prioriterer kvalitetsprodukter til de byggede maskiner.
Skulle der være det mindste med maskinen i de 2 år er du altid velkommen til at skrive og bede om hjælp.
Ved behov for reklamation er det vigtigt at du kontakter Varming IT på mail først, inden maskinen sendes ind.
Som udgangspunkt dækker garantien for PC’en med de komponenter den er bestilt med.

Jeg har en PC allerede og vil bruge dele derfra til en ny PC – kan man det?

Hvis du allerede har en PC og ønsker at genbruge enkelte dele heraf (og det giver mening at gøre det), så kan det sagtens lade sig gøre. Det kunne være f.eks. et velfungerende grafikkort som du ønsker at tage med over i en ny maskine.
Det kræver blot at du enten leverer den samlede maskine eller den/de del(e) du ønsker at genbruge inden den nye PC samles og testes.
Hvordan vi præcist gør aftaler vi inden noget sættes i værk.

Hvordan kan jeg være sikker på at min PC er bygget korrekt?

Ud over at jeg tester alle maskiner i min. 24 timer inden de sendes afsted, så er det værd at tilføje at jeg altid bygger maskinerne selv, som var det til mig selv.
Uanset om det er den billigste entrylevel PC eller en af de dyrere high level maskiner, så bygges de med omhu. F.eks. føres alle kabler så hensigtsmæssigt som muligt.
Samtidig er jeg gamer af hjertet og har i mere end 20 år bygget egne gaming maskiner.

Hvordan sendes min PC og hvad sker der, hvis den bliver beskadiget under transport?

Alle maskiner sendes forsvarligt pakket ind med PostNord eller GLS med fuld forsikring. Skulle kassen eller maskinen være blevet beskadiget under transport er det vigtigt at du giver besked om det med det samme, evt. allerede ved udlevering af pakken fra transportøren hvis muligt.
Bor du inden for rimelig afstand af Billund tilbyder jeg også at komme med maskinen og hjælper gerne med at stille den op mod en mindre merpris.

Herunder kan du se et udvalg af de gaming-PC’er, jeg har bygget, fra den mest basale entrylevel PC til de mest kraftfulde maskiner.”