Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /var/www/www.varmingit.dk/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Heimdal Security - få en proaktiv sikkerhedsløsning ved Varming IT - Varming IT

Jeg tilbyder nu, som certificeret forhandler, Heimdal securitys løsninger som en del af de services, du får adgang til gennem Varming IT Erhverv.

Heimdal Security er dansk udviklet software, som leverer en intelligent og gennemtestet løsning.
Systemet er modulært og kan til- og fravælges efter ønske og behov.

Som minimum anbefales følgende moduler:

Threat Prevention Endpoint

Beskyt din arbejdsplads, om det er lokalt eller på farten. Med en banebrydende DNS-sikkerhedsløsning, der kombinerer cyberkriminalitet, intelligens, maskinlæring og AI-baseret forebyggelse for at forhindre fremtidige trusler med forbløffende nøjagtighed.

Next-Gen Antivirus & MDM

En licens og en konsol. Heimdal Next-Gen Anvitiris og MDM er samlet til et upåklageligt product til afsløring af sofistikerede onlinetrusler som ransomware, skjulte bagdøre, rootkits, brute-force attacks og uopdagelig malware.

Patch and Asset Management

Automatiser din sårbarhedsstyring, og spar værdifuld tid og ressourcer med en patchadministrations-løsning, der lader dig implementere og patche alle Microsoft- og Linux-operativsystemer, 3. parts og proprietær software, on-the-fly, fra hvor som helst i verden og i henhold til enhver tidsplan. Med komplet synlighed og detaljeret kontrol over hele din softwarebeholdning.

Ud over ovenstående moduler kan bl.a. nævnes:

Ransomware Encryption Protection

Ransomware Encryption Protection er en revolutionerende 100% signaturfri løsning, der beskytter dine enheder mod ondsindede krypteringsforsøg, der startes under ransomware-angreb.

Email Security

Cloud- og lokal e-mailbeskyttelsesløsning, der blander Office 365-support med en proprietær e-mail-trusselforebyggelsesmotor for at beskytte mod mail-leverede trusler og forsyningskædeangreb.

Moduler kan frit vælges til og fra og licenser op- og nedgraderes i antal løbende efter behov. Licenser købes for 1, 3 eller 5 år.