Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /var/www/www.varmingit.dk/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Kontor PC Pakke - perfekt til den nye medarbejder eller nystartede virksomhed - Varming IT

Ved mig får du hele pakken – leveret og monteret, klar til brug.

Jeg sammensætter en pakke til dig som indeholder PC, 1-2 skærme, docking station, mus og tastatur, og kommer og sætter det hele op hos dig, så du er klar til at begynde på at fokusere på det vigtigste for dig, nemlig arbejdet med din virksomhed i stedet.

Da det er meget forskelligt hvad man ønsker at sidde med og hvilke behov man har for udstyret, så sammensættes pakken individuelt ud fra dine ønsker, frem for at du skal købe ind i en pakke som måske ikke er lige 100% det du har brug for.

Jeg har leverandører med både HP, Dell og Lenovo maskiner og tilbehør, så har du specifikke præferencer til mærke så klarer vi det.

Skærmen er som oftest 24″ – 27″, men ønsker du i stedet en stor kurvet skærm i 40″ så finder vi også det til dig.

I galleriet herunder er der f.eks. valgt en lækker kontor-PC fra Lenovo ThinkPad T-serien med Lenovo replicator, 2 skærme og lækkert mus/tastatur-sæt fra Logitech.

Uanset om du er nystartet selvstændig eller om du allerede har et firma, som måske skal have skiftet maskinerne ud eller udvide medarbejderstaben med en eller flere, så hjælper jeg gerne med at finde det helt rigtige udstyr.