GENERELLE OPLYSNINGER

Varming IT
Vibevej 6
7190 Billund
info@varming.it

CVR: 40722548

KØBSVEJLEDNING

Sådan foretages et køb på www.varming.it:

Du kan enten på fanen SALG finde det ønskede produkt og tilføje det til indkøbskurven. Dette gøres via ”KØB” knappen.
Når alle de ønskede produkter er tilføjet til kurven, klikker du på ”Din kurv” ikonet oppe til højre, og du har verificeret at det er de rigtige produkter der er i kurven, klikker du på ”Gå til kassen” nede til højre.

I kassen skal du indtaste dine kundeoplysninger.
Når du er færdig, klikker du ”Fortsæt”

Dernæst vælges hvordan du ønsker at betale.
Du kan betale med Kreditkort eller overførsel via bank, MobilePay eller Klarna.
Du skal også vælge om varen skal sendes til din adresse som angivet på siden før, eller om du ønsker den sendt til anden adresse.
Når du har læst og accepteret Vilkår og Betingelser, klikker du “Køb nu”

Alternativt kan du ved specifikke ønsker/behov kontakte Varming IT via mail eller telefon og afgive bestilling. Du vil derefter modtage et tilbud på mail som skal bekræftes inden din bestilling er gældende.

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Du kan altid kontakte mig pr. mail og få en returlabel til indsendelse.
Jeg dækker ikke returnerings omkostninger du selv har betalt for, da vi tilbyder returlabels.

Ved reklamation og/eller garanti-sager gendannes styresystemdisken muligvis, sørg for at have sikkerhedskopieret filer, billeder og andet som du måtte have gemt på disken!
Jeg tager ikke backup af disken med mindre andet er aftalt.

Ved batterier skal der forventes slitage, og derfor kan du ikke forvente at få et nyt batteri fordi levetiden er blevet forkortet ved brug.

Varen sendes til:

Varming IT
Vibevej 6
7190 Billund

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, og hvad der forud for fejlen var sket. Du skal desuden give oplysning om fakturanummer eller ordrenummer. Jeg modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

GARANTI

Hos Varming IT har du 2 års garanti på færdigbyggede stationære computere, medmindre andet udtrykkeligt er angivet. Garantien dækker konstruktions- og /eller materialefejl. – Garantien dækker ikke indstiksporte.

Ved bærbare pc’er har du 2 års garanti, som dækker konstruktions- og /eller materialefejl. – Garantien dækker ikke batterier monteret i bærbare, eller indstiksporte i bærbare.

Ved en garantisag hvor en defekt del skal skiftes, kan du risikere at få en anden komponent end den defekte del, givet at den defekte del er udgået og ikke længere kan skaffes. Du vil dog aldrig få en dårligere komponent ydelsesmæssigt end den komponent vi udskifter.

BETALING

På www.varming.it er det muligt at betale via Klarna, ved bankoverførsel/MobilePay eller med betalingskort via Stripe.
Bestiller du via mail/telefon er det muligt at betale ved bankoverførsel eller MobilePay.

Via hjemmesiden accepteres Visa Dankort og MasterCard. Visse dankort vil blive behandlet som kreditkort. Info til bankoverførsel/MobilePay fremgår af ordrebekræftelsen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Vær opmærksom på at der benyttes 3DSecure, dette er for at sikre dig som kunde, og os som virksomhed mod svindel.
Vi hæver pengene når varen afsendes, dog max 7 dage efter ordren er lagt, og der kan aldrig hæves et større beløb end det du har godkendt. Ved forudbestilling af varer, som først kan afsendes senere end 7 dage efter handlen trækkes du altså det fulde beløb på forhånd.

Vi bruger Klarna som leverandør af vores checkout. Det betyder, at vi muligvis overfører dine personlige data i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når et checkout er indlæst, for at Klarna kan administrere dit køb. Dine overførte personlige data bliver behandlet i overensstemmelse med Klarnas egen Databeskyttelsesmeddelelse.

LEVERING

Der tilbydes levering via GLS, til Danmark.

Leveringstiden er normalvis 3-6 hverdage, lagervarer inden for 1-2 dage. Samlede PC systemer sendes efter 48-72 timer til samling og test.

Fragt koster 39-99,- DKK, og der kan vælges pakkeshop eller omdeling. Pakken kan desuden afhentes på adressen, hvor du vil modtage en SMS når den er klar til afhentning.
Jeg sender IKKE til Grønland og Færøerne.

FORTRYDELSESRET

Du har som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos mig.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@varming.it . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved brug af fortrydelsesretten, skal du være opmærksom på at du helt eller delvist kan miste dit købsbeløb, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer. Beløbet du kan få tilbage, afhænger af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord må du teste varen, som du kan teste den i en butik.

Ved computere har jeg en “Fair use” grænse, som beløber sig til 20 timer. Er pc’en benyttet i under 20 timer, og har du benyttet din fortrydelsesret indenfor 14 dage fra modtagelse af varen, så anser jeg den værende som ny, og du får det fulde beløb retur.

Der er dog visse tilfælde, hvor købsbeløbet helt eller delvist kan bortfalde, uagtet af ovenstående:
– Hvis varen lugter af røg, eller har anden unormal lugt.
– Hvis varen er beskadiget.
– Hvis varen er beskadiget.
– Hvis emballagen er beskadiget. (Herunder også den interne flamingo.)
– Hvis varen er støvet, eller bærer præg af at være brugt.

Det beløb du får retur, aftales på forhånd, alt efter værditab mv.

Det kan dog være, at jeg ved modtagelse af varen kan konstatere at den er væsentligt mere brugt end fortalt, og derved kan det være at det beløb du reelt får retur er lavere.

Har du betalt med kreditkort via betalingsløsningen Stripe på hjemmesiden skal du desuden være opmærksom på at der fratrækkes et gebyr på 1,5% af dit køb ved refundering. Dette er omkostninger til Stripe for håndtering af kortbetalingen og dermed ikke noget jeg kan fravælge.

RETURNERING

Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal pakken være mig i hænde senest 14 dage efter du har meddelt mig herom, ellers anses din fortrydelse som værende ugyldig. Du skal selv betale for at sende varen / varerne retur til mig.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Med andre ord må du teste varen, som du kan teste den i en butik.

Du skal sende varen retur inklusive al emballage. Er der manglende eller skadet emballage vil du miste 10% af dit købsbeløb.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Senest 14 dage efter jeg har modtaget varen retur får du dine penge tilbage, fratrukket eventuelle værdiforringelser.
Eventuelle gebyrer for overførsler, betalinger og lignende vil ikke blive krediteret, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som jeg tilbyder).
Jeg overfører pengene til din konto via netbank, så i forbindelse med refundering skal du informere om reg.nummer og kontonummer via mail.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Varming.IT
Vibevej 6
7190 Billund

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Jeg modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til Varming IT. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

SALGSBETINGELSER GÆLDENDE ERHVERVSDRIVENDE

Jeg gør opmærksom på, at der gælder visse andre betingelser for erhvervsdrivende, og hvis det ikke står herunder, så gælder betingelserne for private også hos erhvervsdrivende. Hvis der angives CVR nr. og /eller firmanavn ved køb, så anses du /I som værende erhvervsdrivende:

Der er INGEN returret.

12 måneders reklamationsret.

Ingen garanti på varer.

Dette gælder da erhvervsdrivende benytter varerne på anden vis end en privat forbruger.

Dette gælder også selvom der på den givende vare og /eller faktura står at der er 3 års garanti. Medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med os.

Mit faktureringssystem tager ikke højde for om ordren er et erhvervskøbs eller et privatkøb, derfor vil der på fakturaen stå 3 års garanti, da det er standarden til B2C.

Ingen kredit, med mindre Klarna vælges som betalingsmulighed.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 04-03-2023