Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

FOURZE SELECT Gaming Chair

kr.1.495,00

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Mere komfort, tak!
FOURZE Select er vores absolut mest komfortable stol til dato. Designet med ekstra skum, armlæn med et blødt finish samt et bredere sæde for ekstra komfort. FOURZE Select er udarbejdet med henblik på at du kan sidde så optimalt som muligt, samtidig med at dit gaming eller arbejde får den maksimale fokus!

Eksklusivt design
FOURZE Select er designet med komfort for øje. En kombination af PVC, diamant syninger, karbon PVC og stof sørger for et eksklusivt touch i et stilrent sort design. Et perfekt match til alle gamere!

Maksimum komfort!
FOURZE Select er stolen for alle dem der nyder at sidde timevis ved computeren. Stolen er lavet med materialer af høj kvalitet med fokus på høj komfort og ergonomi. Sædet og ryglænet er begge lavet med høj kvalitets PU-læder for at sikre høj holdbarhed, samtidig med et godt lag skum så du kan sidde komfortabelt uanset antallet af gaming timer!

Holdbarhed
FOURZE Select er produceret med et stel af stærkt metal, justerbare armlæn, stålbase, stabile nylon hjul, Class 4 gaspatron, lændestøtte samt med en tiltfunktion. All kvaliteter der sørger for en stol der kan bære dig til sejr i mange år frem.

Egenskaber
Formskum
Lændepude
4D justerbare armlæn
Class 4 gaspatron
Metal base
Maksimum vægt: 125kg

FORVENTET LEVERING: 3/6

Varming IT