Deprecated: Funktionen is_staging_site har været forældet siden version 3.3.0! Brug in_safe_mode i stedet. in /var/www/www.varmingit.dk/www/wp-includes/functions.php on line 6078
Hogwarts Legacy - Årets mest ventede spil! Men kan din PC køre det?? Læs mere her! - Varming IT

Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Hogwarts Legacy – Årets mest ventede spil! Men kan din PC køre det?? Læs mere her!

For kort tid siden udkom et af de mest ventede spil i år, nemlig Hogwarts Legacy, hvor du kan færdes rundt i den legendariske Harry Potter verden som din helt egen karakter.

Så har du altid drømt om at gå rundt på Hogwarts skolen, lære magi eller bare hoppe på din broom og flyve rundt over det voldsomt flotte landskab, så er muligheden her nu!

Spillet er dog også meget krævende af din PC, så jeg har kigget nærmere på de officielle krav til PC’en og giver samtidig også mine bud på en maskine ud fra de krav.

Så hop med ind i magiens univers og se her hvad der forventes af din PC i forhold til de 4 forskellige grader af detaljegrad: Minimum/Low Specs, Recommended/High Specs, Ultra Specs, Ultra 4K Specs!
Alle krav til de forskellige grader findes på den officielle Hogwarts Legacy hjemmeside
https://www.hogwartslegacy.com/en-us/pc-specs

Hogwarts Legacy Minimum/Low Specs PC

Som det ses på billedet er det lidt ældre hardware, så der tages her udgangspunkt i din nuværende PC og muligheder for opdatering af denne, dog med det væsentlige forbehold at det er på laveste detaljegrad og dermed lave FPS.
Bemærk at det væsentlige her er mindst 16 GB ram og et for den tid stærkt grafikkort, samt helst en SSD harddisk.
Kontakt mig gerne for at høre om din PC kan køre spillet eller hvad der bør opdateres for at kunne spille på din nuværende PC.

Hogwarts Legacy Recommended/High Specs

Her rammer vi 1080p kvalitet, 60 FPS og en oplevelse som gør at man får mere end bare historien med, men også den grafiske oplevelse af spillet.
Mit bud på en kvalificeret PC til denne grad af detaljer vil være f.eks. denne:
https://varmingit.dk/vare/varming-it-gaming-pc-ryzen-5/

Hogwarts Legacy Ultra Specs

Når du vil gå et step højere op og nyde grafikken på den 1440p monitor du har – eller vil tilkøbe – så er her et super bud på en maskine.
AMD: https://varmingit.dk/vare/varming-it-hogwarts-ultra-gaming-pc/
INTEL: https://varmingit.dk/vare/varming-it-intel-hogwarts-ultra-1440p-gaming-pc/

Hogwarts Legacy Ultra 4K Specs

Til dig der vil have den ultimative oplevelse i 4K!
Du skal dog være klar over at du her skal ud og have fat i noget af det kraftigste hardware på markedet for dine muggler-penge!

AMD: https://varmingit.dk/vare/varming-it-amd-hogwarts-ultra-4k-gaming-pc/
INTEL: https://varmingit.dk/vare/varming-it-intel-hogwarts-ultra-4k-gaming-pc/

Varming IT