Titel

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

🌞 Sommerferie hos Varming IT 🌞- hvad du bør vide!

Jeg håber, du nyder sommeren og får en chance for at slappe af, indånde duften af friskklippet græs, lade solens stråler kærtegne dit ansigt, og ikke mindst for at trække stikket fra det daglige arbejde.

Men hvad med dit IT-udstyr? Hvad hvis noget går galt midt i en solbeskinnet eftermiddag, eller hvis du har et presserende behov for en ny laptop, mus eller tastatur? Bare rolig, selv om jeg holder ferie, er jeg aldrig længere væk end en sms eller mail. Hvis det hele brænder på, så finder vi også en løsning på det.

Hos Varming IT er jeg klar over, at IT-behov ikke altid tager hensyn til ferieplaner, og derfor holder jeg delvis åben i sommerferieperioden. Jeg vil være tilgængelig i begrænset omfang, og det bedste vil være at sende mig en mail eller en sms, så jeg kan vende tilbage til dig.

Hvis du planlægger at lave køb i webshoppen, skal du være opmærksom på, at leveringstiden kan være lidt længere i perioden. Sidste frist for dag-til-dag-levering er torsdag d. 13. juli, inden kl. 15. Men du er stadig meget velkommen til at placere dine ordrer efter denne dato, og jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at de bliver sendt af sted til dig hurtigst muligt.

Ved du hvad? Selv når jeg holder ferie, er jeg stadig klar til at kunne hjælpe dig med dine IT-behov. Og selvom jeg måske er ved stranden med sandet mellem tæerne, en kold cola i hånden og en 2-årig, der forsøger at spise en is hurtigere, end den smelter, er jeg aldrig langt væk fra min kærlighed til IT.

Så uanset om du har brug for support til et presserende IT-problem, rådgivning om, hvilken laptop du skal købe, eller måske bare har brug for en anbefaling af en god rødvin, er jeg her for dig.

Hav en fantastisk sommerferie – og husk, at i verdenen af IT er ingen udfordring for stor eller for lille.
Hos Varming IT er jeg her for at hjælpe.

Varming IT